Connect with us

EVENIMENT

Luiza , ținută captivă de criminal timp de trei luni. Dincă a recunoscut că a violat-o, a ucis-o și a aruncat-o în Dunăre

Publicat

Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor în timpul nopţii că, după ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o şi a aruncat trupul în Dunăre. Criminalul a declarat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta din satul doljean Radomir dispărută pe 14 aprilie 2019, scrie ziarul Alba24.ro.

Criminalul a spus că a răpit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Potrivit surselor din anchetă, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luiza la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT.

Pe de altă parte, alte surse judiciare susțin că Luiza ar fi fost omorâtă în ziua în care a fost răpită, după ce a fost violată, iar corpul acesteia fiind aruncat în Dunăre. Rămâne ca anchetatorii să stabilească exact, pe baza probelor, care este adevărul în cazul crimei asupra Luizei.

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar fata locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că a doua zi de la dispariţia fetei bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Întoarsă din străinătate, mama fetei a declarat că a făcut demersuri ca dosarul să fie preluat de DIICOT pentru că poliţiştii din Coşoveni nu aveau nicio pistă şi i-au tot spus că tânăra ar putea fi plecată cu un iubit.

„Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul. Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile”, susţine mama.

Potrivit acesteia, poliţiştii din Coşoveni ar fi spus că Luiza: „Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”.

sursa: alba24.ro, adevarul.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie, s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oțelul Galați – „U” Cluj, 2-1. Clujenii sunt învinși în deplasare și ratează calificarea în finala Cupei României

Publicat

u cluj otelul.jpg

„U” Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit astăzi, 18 aprilie, pe Stadionul Oțelul din Galați în semifinala Cupei României. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor și echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău ratează calificarea în finala Cupei României.

Echipele de start

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu

REZERVE: Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Procurorii din Blaj au transferat un dosar de înșelătorie la nivel european, magistraților din Germania. Escrocherii cu utilaje

Publicat

procurorii din blaj au transferat un dosar de înșelătorie la

Un bărbat din Blaj a căzut victima unei escrocherii făcute de mai mulți bărbați din Germania, la nivel european. Este vorba despre o înșelăciune cu vânzarea unor utilaje agricole. 

Utilaje agricole folosite, care au un preț destul de mare, de peste 10.000 de euro. La doi ani de când a devenit victimă, magistrații din Blaj au admis cererea de transfer a cauzei penale, procurorilor din Germania. 

Din câte se pare făptuitorii, mai mulți bărbați din Germania, sunt anchetați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi. Amenzi pentru zeci de pietoni, bicicliști și trotinetiști

Publicat

pietoni scaled.jpg

Polițiștii au organizat o acțiune în Cluj-Napoca, care îi vizează pe pietoni, bicicliști și trotinetiști.

Scopul acțiunii a fost promovarea unui mediu sigur și civilizat în zonele pietonale, respectarea normelor rutiere incidente, conștientizarea de către aceste categorii de participanți la trafic a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație care li se adresează, potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe