Connect with us

EVENIMENT

Problema şobolanilor din Bucureşti. Mesajul unui avocat pentru Nicuşor Dan

Publicat

Sursă foto: Adrian Cuculis

Este o nouă zi în care apar incidente legate de şobolanii din Bucureşti. Avocatul Adrian Cuculis i s-a adresat primarului Nicuşor Dan pe Facebook, după ce şobolanii au ros cureaua alternatorului de la maşina personală.

Şoarecii şi şobolanii au devenit o privelişte obişnuită în locuri unde nu ar trebui să se afle. Dacă în ultima vreme au apărut imagini cu rozătoarele care „se înfruptau” dintr-o chiflă de pâine sau care mâncau ciocolată într-un alt magazin din România, de data aceasta avocatul Adrian Cuculis aduce la cunoştinţa urmăritorilor săi de pe Facebook un incident care s-a petrecut în parcare.

Mesajul său se adresează primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe care intenţionează să îl dea în judecată după ce şobolanii au ros cureaua alternatorului de la maşina personală:

„Dragă Primar General Nicuşor Dan! Să ştii că îmi parchez maşina regulamentar în locul de parcare pe care îl plătesc la ADP, având în vedere că pe raza sectorului unde locuiesc, ne călcăm în picioare şi în roţi. În fine, trecând peste asta, am aflat de dată recentă că deratizarea Bucureştiului s-a făcut fix la <mişto>, exact aşa cum s-a făcut şi dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma. Ţin să-ţi aduc spre ştiinţă, că intenţionez să te dau în judecată fiindcă şobolanii care aleargă pe străzi, mi-au mâncat cureaua la alternatorul de la maşină şi am fost nevoit să mă car cu platforma până la reprezentanţă pentru a se constata că defecţiunea tehnică e mai degrabă biologică. Constatarea este facută pe bază de proprii simţuri de către mecanicul care s-a şi apucat de înlocuirea acelei curele. Hai să ne fie măcar un pic ruşine”, a scris Adrian Cuculis. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

video: actorul dorel vișan, premiat de masonerie. a primit titlul

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33), care este mason din 1980 din perioada când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Publicat

mascatii proxenet.jpg

Un bărbat din Maramureș a fost reținut de polițiștii clujeni, sub acuzația de înșelăciune.

Acesta închiria utilaje de construcții, le demonta sistemele GPS și le „dădea mai departe”, încasând bani buni.

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au dispus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: ”Educație” în ”Școala Altfel” la cinematograful din Alba Iulia: Elevii au lăsat în urmă mizerie și scaune pătate

Publicat

video Știrea ta: ”educație” în ”Școala altfel” la cinematograful din

Dezastru în sala de proiecție a cinematografului din Alba Iulia, după câteva zile de ”Săptămâna Altfel”. Elevii și profesorii care au fost la film au lăsat în urma lor multă mizerie. 

Mărturie stau mai multe poze au fost primite de adresa redacției alba24.ro. În poze se poate observa cu ușurință mult popcorn aruncat sau scăpat prin sală, dar și mai multe scaune pătate de suc.

De asemenea, elevii nu au strâns după ei cutiile de carton în care au avut floricele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

admitere în școlile de poliție 2024: au început înscrierile. toate

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe