Connect with us

EVENIMENT

Reconstituirea crimei din Caracal. Prima oprire, locul de unde a luat-o pe Alexandra la ocazie. Apoi criminalul va fi dus la „casa groazei”

Publicat

dinca

Începe reconstituirea crimei din Caracal, iar monstrul va fi dus de anchetatori pe tot traseul făcut din momentul în care criminalul a luat-o pe Alexandra la ocazie. Prima oprire va fi exact în locul de unde Dincă a luat-o pe Alexandra la ocazie. Apoi acesta va fi dus în ”casa groazei”, locul unde cele două tinere au fost ucise fără milă.

Potrivit anchetatorilor, criminalul a declarat că le-a omorât pe fete la indigo:  au fost lovite puternic, apoi trupurile au fost incendiate.

Criminalul Gheorghe Dincă va fi dus apoi în ”casa groazei”, unde le-a ucis pe cele două tinere – Alexandra și Luiza. Anchetatorii vor reconstitui crima și pentru a căuta alte dovezi și totodată pentru a se lămuri dacă este vorba și de alte victime.

Mai mulți oameni sunt prezenți în fața casei pentru a aprinde lumânări pentru Alexandra și Luiza, oameni care sunt îndârjiți și totodată neputincioși. Oamenii au adus coroane de flori pe care scrie ”Iartă-ne, Alexandra” sau ”Alexandra e și copilul meu”.

Citește și Detalii cutremurătoare în cazul Alexandrei. Polițistul de la 112 nu a făcut eforturi pentru a afla detalii de la locația unde se afla tânăra

Anchetatorii speră să obțină alte probe noi și să lămurească mai multe  suspiciuni, având în vedere că în curtea casei au fost descoperite mai multe gropi suspecte, acoperite cu ciment.

Deși procurorul șef adjunct al DIICOT a precizat că nu s-a pus în discuție existența altor victime, mai mulți experți spun că ar fi posibil să se descopere și alte orori.

Citește și Declarații ale procurorului DIICOT în cazul crimei din Caracal. Filmul răpirii și uciderii Alexandrei de către criminalul Gheorghe Dincă

Criminalul a fost audiat duminică timp de 7 ore, când a explicat cum a ucis-o pe Alexandra joi, la o zi după ce a luat-o cu mașina, a violat-o apoi a incinerat-o. Reamintim că într-un butoi din curte anchetatorii au găsit cenușă în care erau oase calcinate, dinți, precum și bucăți de bijuterii, recunoscute de mama Alexandrei ca fiind ale fiicei ei.

Gheorghe Dincă a stat în arestul IPJ toată noaptea de duminică, iar luni la sediul poliției au ajuns și reprezentanți ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, care vor participa la reconstituirea faptelor criminalului.

Avocatul lui Dincă a declarat că se așteaptă ca reconstituirea să dureze mai mult decât o zi, după ce criminalul a dat foarte multe informații, iar în casa și curtea criminalului sunt foarte multe elemente suspecte care trebuie analizate.

Duminică, Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor, timp de 7 ore, cum le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza. Gheorghe Dincă, arestat și anchetat pentru răpire, a fost acuzat și pentru omor calificat.

Citește și Suspectul de la Caracal a RECUNOSCUT ambele crime. Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani )au fost UCISE de Gheorghe Dincă

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noi provocări pentru antreprenori: Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a contabililor

Publicat

noi provocări pentru antreprenori: decontul ro e tva precompletat de anaf

Noi provocări pentru antreprenori de la 1 august 2024 – Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a profesionistilor contabili.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje, Felicitări, Urări și SMS-uri de Rusalii pentru cei dragi. Ce nume se sărbătoresc cu acest prilej

Publicat

mesaje, felicitări, urări și sms uri de rusalii pentru cei dragi.

În această zi sunt sărbătorite cele ce poartă numele de Ruxandra sau Roxana. Aşadar, dacă aveţi cunoştinţe ce poartă aceste nume şi doriţi să le transmiteţi un mesaj de ziua onomastică, vă venim în întâmpinare cu câteva mesaje pentru sărbătoriţi.

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Procesiune de Rusalii prin centrul Clujului. Peste 100 de preoți și mii de credincioși ortodocși sunt prezenți

Publicat

procesiunea de rusalii 2.jpeg

Mii de credincioși având în frunte peste 100 de preoți din toate parohiile din Cluj-Napoca și din cele învecinate participă, duminică de la ora 18.30, la tradiționala procesiune de Rusalii pe străzile din centrul orașului.

Începând cu ora 17, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, mitropolitul Andrei a săvârşit slujba Vecerniei plecării genunchilor.

De la ora 18, procesiunea a pornit din faţa Catedralei pe următorul traseu:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie și doi bărbați, dealeri de droguri în Aiud, trimiși în judecată. Cu ce stupefiante au făcut sute de tranzacții

Publicat

o femeie și doi bărbați, dealeri de droguri în aiud,

O femeie și doi bărbați din Alba au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri. Dosarul instrumentat de DIICOT Alba Iulia a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Tribunalului Alba. Dosarul a primit undă verde în data de 19 iunie. 

Citește mai departe