Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Conflict în cadrul ședinței Consiliului Local Mogoșoaia. O consilieră USR a fost agresată

Publicat

index

Un conflict a avut loc, joi seară, în cadrul ședinței Consiliului Local Mogoșoaia. Din primele informații, în incident au fost implicați mai mulți consilieri. Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Potrivit IPJ Ilfov, în urma apariției în spațiul public a unor imagini cu privire la conflictul ce a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Local Mogoșoaia, Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

YouTube video

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov- Poliția Orașului Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj întocmindu-se în acest sens dosar penal.

Totodată, polițiștii menționează faptul că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.

UPDATE: Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). „Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș.

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid. „Condamnăm ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UPDATE. Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

politia rutiera.jpeg

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

”Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un accident de circulație produs pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca

Din verificările preliminare s-a constatat că, un bărbat, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla la volanul unui autoturism ar fi accidentat un pieton aflat în traversarea părții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Petrecere cu sute de srilankezi, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Muzică și preparate tradiționale din Sri Lanka

Publicat

sÂmbĂtĂ: petrecere cu sute de srilankezi, la alba iulia, pe

Sute de srilankezi din Alba Iulia, dar și din alte orașe vor petrece sâmbătă, 27 aprilie, pe malul Ampoiului. Este vorba despre comunitatea de muncitori srilankezi care lucrează pe șantierele din România. 

O comunitate care s-a mărit considerabil, iar cei din comunitate și-au adus în țară, tradițiile și obiceiurile. 

Asta se va întâmpla și sâmbătă, 27 aprilie, când srilankezii din România vor sărbători noul an. Intrarea în noul an a avut loc deja, în data de 13…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

doi elevi ai Școlii „avram iancu” din alba iulia, calificați

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, Maia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro rămâne la trei bani depărtare de 5 lei

Publicat

euro 2 ok e1658928584829.jpg

În ciuda nivelului oscilant al aversiunii față de risc existent pe marile piețe, leul a reușit să rămână „cea mai stabilă monedă” din regiune.

Față de săptămâna precedentă, când a fost atins minimul ultimei luni și jumătate de 4,9678 lei, cursul euro s-a instalat în perioada analizată peste pragul de 4,97 lei, iar media a crescut de la 4,9737 la 4,9764 lei. La rândul său, culoarul de tranzacționare a urcat la 4,972 – 4,977 lei.

ANALIZĂ. Radu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe