Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7. Montaj grinzi metalice la podul peste DN1D. Încă o etapă, aproape de finalizare

Publicat

Progresul pe lotul 1 al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău este tot mai vizibil. Podul de la km 9+008 peste DN1D prinde contur, odată cu montajul grinzilor metalice.

Încă de ieri, 07 octombrie, constructorul a demarat această etapă de montaj, lucrându-se inclusiv după lăsarea întunericului.


Menținând un ritm accelerat, echipele de lucru au finalizat azi, 8 octombrie, in jurul amiezii, etapa de montaj a celor 5 grinzi metalice mediane de la structura 10.

colaj autostrada moldovei montare grinzi 08.10.2024

În continuare, se lucrează intens și în ritm alert, pentru a menține graficul de execuție.

Pentru a continua lucrările, macaraua de 650 de tone, furnizată de compania Deme, va fi relocată pentru montarea celor patru grinzi marginale, etapă care va fi finalizată miercuri, 9 octombrie 2024.

Pentru finalizarea acestei structuri va mai urma o nouă etapă de montaj pentru restul de 6 grinzi marginale, care va încheia montajul grinzilor pentru podul de pe DN1D.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7

Este vorba despre un pod cu o lungime de de 145 de metri, cu trei deschideri, care utilizează o suprastructură mixtă din grinzi metalice casetate și placă de suprabetonare din beton armat.

Eforturile depuse pe șantier de către echipele constructorului Retter, inclusiv lucrul în timpul nopții, reflectă angajamentul constructorilor de a avansa rapid lucrările pentru acest proiect de infrastructură vital.

Montare grinzi Autostrada Moldovei A7
Autostrada A7, cunoscută ca „Autostrada Moldovei”, este esențială pentru conectarea sudului și nordului țării și va contribui semnificativ la fluidizarea traficului și creșterea siguranței pe drumurile naționale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

TRAGEDIE la Straja: Un bărbat a murit într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat

Publicat

tragedie la straja: un bărbat a murit într un accident rutier.

O tragedie a avut lor marți, 8 octombrie, pe raza localității Straja. Este vorba despre un accident rutier produs în jurul orei 17.40, în localitate. 

Din primele informații un bărbat de 63 de ani a decedat în urma accidentului.

Ce s-a întâmplat

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe caroseria unui tractor, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lista celor mai comune „poker tells”

Publicat

foto reprezentativa.jpg

Fie că ești un jucător experimentat sau începător în jocul de poker, cu siguranță ai auzit că jucătorii pot transmite diferite mesaje prin comportamentul lor.

Cunoscute sub denumirea de „poker tells”, aceste semne involuntare sau intenționate (după caz) pot să-ți ofere informații interesante despre adversarul tău de la masă. Cei mai experimentați dintre jucători pot folosi semne pentru a te induce în eroare, pentru a juca la cacealma. Alții, prin diverse…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur cu dobânzi neimpozabile de până la 7%. Unde și cum pot fi obținute

Publicat

românii pot cumpăra titluri de stat tezaur cu dobânzi neimpozabile

Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur cu dobânzi neimpozabile de până la 7%, a anunțat Ministerul Finanțelor. Acestea au maturități de 1,3 sau 5 ani și dobânzi anuale de 5,85%, 6,60%, respectiv 7%.

Veniturile obținute din investirea în titluri de stat lansate de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune.

Titlurile de stat emise în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum au motivat magistrații Judecătoriei Alba Iulia invalidarea lui Silviu Ponoran pentru un nou mandat de primar al Zlatnei

Publicat

cum au motivat magistrații judecătoriei alba iulia invalidarea lui silviu

Judecătoria Alba Iulia a invalidat recent alegerea lui Silviu Ponoran (PNL Alba) pentru un nou mandat de primar al orașului Zlatna. În urma deciziei date la instanța din Alba Iulia, Ponoran a făcut apel, iar dosarul se va judeca pe rolul Tribunalului Alba. 

Motivul pentru care Silviu Ponoran a fost invalidat este o interdicție din partea ANI care l-a găsit în conflict de interese. Ponoran deschide lista candidaților pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe