Connect with us

ACTUALITATE

Numărul celor vaccinaţi împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate

Publicat

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, sâmbătă, că numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi la ora 13,00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt”, a spus Valeriu Gheorghiţă, potrivit paginii de Facebook a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

El le-a mulţumit tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur.

„Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi!”, a adăugat Valeriu Gheorghiţă. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ACTUALITATE

Se interzice complet traficul pe strada Mihail Kogălniceanu. Se desființează PARCĂRILE

Publicat

kogalniceanu.jpg

Primăria Cluj-Napoca anunță interzicerea completă a circulației pe strada Mihail Kogălniceanu, parcările existente urmând să fie desființate, începând de miercuri, 29 iunie 2022.

Închiderea traficului se aplică în contextul extinderii zonei pe care se execută lucrările de modernizare pe toată lungimea străzii Mihail Kogălniceanu, respectiv pe tronsonul cuprins între străzile Universității și Emmanuel de Martonne dar și pe tronsonul cuprins între Biserica Reformată și strada Baba Novac.

Lucrările urmează să fie continuate și pe tronsonul care este deja în lucru, cuprins între străzile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Educația sexuală în școlile din România se va face din clasa a VIII-a și doar cu acordul părinților. Lege promulgată de Iohannis

Publicat

profesor scoala clasa catalog ore 1000x600.jpg

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, care prevede că în şcoli se vor derula, din clasa a VIII-a, numai cu acordul scris al părinţilor, „programe de educaţie pentru sănătate, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor”.

Cu o săptămână în urma, Camera Deputaţilor a adoptat și ea proiectul de modificare a legii privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

Materia va purta numele de “Educație pentru Sănătate” și va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

RER Vest, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase din Oradea

Publicat

rer vest 28062022.jpg

Timp de două săptămâni, orădenii pot scăpa gratuit de deșeurile voluminoase și periculoase. Operatorul de salubrizare RER Vest derulează până pe 8 iulie o campanie de colectare a acestor deșeuri, iar orădenii care vor să le predea trebuie să facă o comandă telefonică.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Avertizare de CANICULĂ în Cluj. Ce MĂSURI trebuie să luați

Publicat

canicula e1629184303184.jpg

Conform prognozelor meteorologice, Clujul se va afla timp de trei zile sub cod portocaliu de caniculă. Prefectura Cluj a lansat o avertizare către populație precum și anumite măsuri ce trebuie luate în asemenea situații.

„În atenția opiniei publice!

Prognoza meteo pentru 29 și 30 iunie, respectiv 1 iulie plasează județul Cluj în cod portocaliu de caniculă, din acest motiv, vă îndemnăm să respectați măsurile recomandate de către specialiști:

1. deplasările sunt recomandate în primele ore ale dimineții sau seara, pe cât posibil prin zone umbrite, alternând deplasarea cu repausul, în spații…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe